Besked


Du har travlt, er sulten, træt eller stresset, så derfor vælger du at spise fastfood af praktiske årsager. Du spiser søde sager og snacks, fordi du føler, at du har brug for lidt ekstra energi, og du tager medicin, fordi du har hovedpine, smerter, ikke kan sove eller føler dig utilpas i almindelighed. Det er ikke underligt, at vi er overanstrengte og overvægtige. I de senere år har man fundet beviser for, at overvægt er årsag til mange af de mere hyppige lidelser. Det er blevet et alvorligt sundhedsproblem, som ikke bør ignoreres eller bagatelliseres.

Hvis vi levede i en verden, som var lige så ren og uspoleret som den verden, vores forfædre levede i, ville det være nok at spise velafbalancerede måltider for at være på rette vej mod et sundt helbred, men kroppen bombarderes med et voldsomt angreb fra miljømæssige forureningsfaktorer, stress og dårlige spisevaner. Selv når du tror, du gør alt rigtigt – prøver at spise sundere, motionerer og hviler dig – kan du stadig føle dig energiforladt, udkørt og sløj, man kan nemlig ikke opretholde et godt helbred, medmindre kroppen får den korrekte næring. Et optimalt velvære begynder med, at du plejer kroppen for at opnå et korrekt stofskifte, og evnen til at genopbygge, afgifte og reproducere.

Vi i LIVSSTILSTERAPEUT hjælper dig til at finde frem til det ernæringsgrundlag, som passer bedst til dit køn og din alder.